• Welldadige dagen
  • Welldadige dagen

    Dagen waarin je wordt uitgenodigd te vertragen en contact te maken met je innerlijke bron, zodat je opgeladen weer naar huis gaat.

Regelmatig organiseert de Welldaad bijzondere dagen. Dagen waarin je wordt uitgenodigd contact te maken met je innerlijke bron.

De volgende evenementen staan op het programma:

Met de Welldaad naar Glastonbury

Glastonbury: oer en puur bij de bron.

20180430 103355 smallSamen met Marjanne Huising gaan we van 5 tot 12 oktober op reis. We bezoeken Chalice Well, de Tor en de Abbey in Glastonbury; de stenencirkel van Avebury; prehistorische paden bij de Sweet Track; Gorges grotten. Vervolgens reizen we af naar Lyme Regis voor het Jurrasic Beach. Plekken waar je de essentie van de natuur kan voelen. Door het labyrinth te lopen, moerassen te betreden, oude paden te bewandelen, contact te maken met bronnen en bomen, verbind je oude wijsheid met NU. Het is een reis om te herbronnen. Herbronnen om je eigen bron van natuurwijsheid aan te vullen, te laten stromen en opgeladen thuis te komen. Wil je deze prachtige reis met ons meemaken naar dit magische gebied in Engeland, dan nodigen we je van harte uit. We logeren in Honeysuckle Farm Cottages op loopafstand van de bronnen van Chalice Well en het centrum van Glastonbury. Voor meer informatie en inschrijving kun je me Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Data: 5 oktober tot en met 12 oktober

Kosten: incl vlucht, half pension en begeleiding € 950,-

Bron van Eigenwijsheid, je talent

We zijn hier op aarde met een bepaald doel. Niet zo zeer voor ons zelf als wel voor de ander,dienend aan het grote geheel. Ons talent is uniek en ondescheid ons van alle anderen. We zetten ons talent in zonder dat we er erg in hebben. Daarbij maken we gebruik van onze bron van EigenWijsheid. Tijdens deze workshop word jij je bron van EigenWijsheid bewust zodat je dat gericht in kan zetten in het dagelijks leven.
Kosten € 25,- contant te betalen vooraf gaand aan de workshop.

Data voor 2018 zijn er nog geen data gepland


Verwelkom je innerlijk kind, man én vrouw

Dit is een dag waarop je kunt kennis maken met de kracht van het Vesica Pisces-symbool. De Vesica Pisces is een geometrisch figuur bestaande uit 2 elkaar deels overlappende cirkels die samen het mannelijke en vrouwelijke in ieder van ons vertegenwoordigen, waarbij het overlappende deel voor het scheppende deel in ons staat. Het Vesica Pisces symbool creëert een pad tussen de spirituele (hemel/ manlijke) en de materiele (aarde/ vrouwelijke) werelden. Tevens is de Vesica Pisces het beginstadium zijn van de Flower of Life.

Via een beweging door de Vesica Piscis kun je ervaren hoe het is om in contact te zijn met je innerlijk kind, je innerlijke man, je innerlijke vrouw en alledrie tegelijk. Het is een krachtig ritueel, waarin je de verbinding met en de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke in jezelf kunt onderzoeken. Hiermee zet je een eerste stap op weg om je talent vrij de wereld in te brengen. Deze weg kun je  eventueel vervolgen in de jaartraining.

De dag is een op zichzelf staande workshop waarmee je inzicht krijgt in de verhouding tussen je innerlijke kind, je innerlijke man, je innerlijke vrouw, je creatie en je manifestatie kracht.

Data en tijden

  • voor 2018 zijn er nog geen data gepland

De introductie-workshop begint om 10.00 uur en duurt tot ca. 17.00 uur. Vanaf 9.30 uur staat er koffie en thee klaar en ben je welkom in de ruimte.

Kosten € 95,-

 in 't zonnetje Liefdevolle omhulling

in 't zonnetje
Liefdevolle omhulling

In het voorjaar van 2019 komt mijn boek "Liefdevolle omhulling" uit. Een boek waarin...
 webwinkel De Verwenbron

webwinkel
De Verwenbron

De Verwenbron is een webwinkel op Facebook waar welldadige geschenken verkocht worden....
 jezelf zijn Retraite

jezelf zijn
Retraite

"Ik ben bij Margje en Jan Maarten terecht gekomen op een moment in mijn leven dat...

Nieuwsbron

Elk seizoen geef ik een nieuwsbron uit. Met deze nieuwsbrieven wil ik jouw inspiratiebron prikkelen.

Nieuwsbron archief

In het archief kun je de vorige edities
van de Nieuwsbron bekijken.

nieuwsbrief vb

 

 

 

 

 

 

Naar het archief

De Welldaad

Meidijk 17
5305 VJ ZUILICHEM
(nabij Zaltbommel) 
06 - 4831 6746

info@dewelldaad.nl

 

facebook 3 322 linkedin 3 32twitter 3 32