• Welldadige dagen
  • Welldadige dagen

    Dagen waarin je wordt uitgenodigd te vertragen en contact te maken met je innerlijke bron, zodat je opgeladen weer naar huis gaat.

Regelmatig organiseert de Welldaad bijzondere dagen. Dagen waarin je wordt uitgenodigd contact te maken met je innerlijke bron.

De volgende evenementen staan op het programma:

Liefdevolle omhulling, workshop

Waar verlang jij wezenlijk naar?

Welke draak heb jij te temmen

om daar te komen?

Twee vragen waar je tijdens deze workshop van 1,5 uur antwoord op krijgt.

47669450341 4520f221ff o Klein

 
Tijdens de workshop laat ik je zien hoe je zelf regie over je leven kan nemen. Ik maak daarbij gebruik van voorbeelden uit mijn boek, Liefdevolle omhulling. Op de vooravond van mijn vijftigste verjaardag, nu twee jaar geleden, neem ik een rigoureus besluit. Ik kies ervoor een kleine dood te sterven om dansend en vol passie mijn vrouwelijkheid te leven. In het boek neem ik je mee in het jaar waarin ik een maagverkleining onderga. Ik laat je zien dat afvallen slechts een middel is om een groter doel te bereiken.

Al snel na mijn besluit me te laten opereren, voelde ik een innerlijke noodzaak mijn verhaal te delen. Iedere keer als er in de (sociale) media een discussie was over medische ingrepen bij overgewicht groeide deze noodzaak. Ik wilde het uitschreeuwen: jullie slaan een essentieel deel in het verhaal over! Het gaat niet alleen om gezonde voeding en meer bewegen, het gaat niet alleen om leefstijlveranderingen. De nadruk ligt te veel op gedragsveranderingen. Ik mis de zingeving. Zingeving geeft antwoord op vragen als: waarom ben ik hier op aarde? Wat is mijn bijdrage aan het grote geheel? Wat ligt ervoor om het helemaal te leven? En vooral op de allerbelangrijkste vraag: waar verlang ik naar, wat wil ik WEL?

Deze workshop is geschikt voor iedereen (groot/klein, dik/dun, met/zonder eetproblemen) die de regie over hun leven willen nemen.

Kosten € 25,-

Data

Bron van Eigenwijsheid, je talent

We zijn hier op aarde met een bepaald doel. Niet zo zeer voor ons zelf als wel voor de ander, dienend aan het grote geheel. Ons talent is uniek en onderscheidt ons van alle anderen. We zetten ons talent in zonder dat we er erg in hebben. Daarbij maken we gebruik van onze bron van EigenWijsheid. Tijdens deze workshop word jij je bewust van jouw bron van EigenWijsheid, zodat je deze gericht in kan zetten in het dagelijks leven.
Kosten € 45,- contant te betalen voorafgaand aan de workshop.

Data


Verwelkom je innerlijk kind, man én vrouw

Dit is een dag waarop je kunt kennis maken met de kracht van het Vesica Pisces-symbool. Deze geometrische figuur bestaat uit twee deels overlappende cirkels, die samen het mannelijke en vrouwelijke in ieder van ons vertegenwoordigen. Het overlappende deel staat voor het scheppende in ons.  Het Vesica Pisces symbool creëert een pad tussen de spirituele (hemel/ manlijke) en de materiele (aarde/ vrouwelijke) werelden. Tevens is de Vesica Pisces het beginstadium zijn van de Flower of Life.

Via een beweging door de Vesica Piscis kun je ervaren hoe het is om in contact te zijn met je innerlijk kind, je innerlijke man, je innerlijke vrouw en alledrie tegelijk. Het is een krachtig ritueel, waarin je de verbinding met en de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke in jezelf kunt onderzoeken. Hiermee zet je een eerste stap op weg om je talent vrij de wereld in te brengen. Deze weg kun je  eventueel vervolgen in de jaartraining.

De dag is een op zichzelf staande workshop waarmee je inzicht krijgt in de verhouding tussen je innerlijke kind, je innerlijke man, je innerlijke vrouw, je creatie en je manifestatie kracht.

Data en tijden

De introductie-workshop begint om 10.00 uur en duurt tot ca. 17.00 uur. Vanaf 9.30 uur staat er koffie en thee klaar en ben je welkom in de ruimte.

Kosten € 95,-

 

Opgeven kan via het contactformulier

 BOEK Liefdevolle omhulling

BOEK
Liefdevolle omhulling

 Hoe een maagverkleining mij hielp vol passie door het leven te dansen.
 WEBWINKEL De Verwenbron

WEBWINKEL
De Verwenbron

Edelstenen sieraden en geschenken met een vleugje magie van Margje, puur genieten...
RETRAITE  Tot rust komen

RETRAITE
Tot rust komen

We helpen je graag bij het samenstellen van jouw programma voor een bijzondere tijd...

Nieuwsbron

Elk seizoen geef ik een nieuwsbron uit. Met deze nieuwsbrieven wil ik jouw inspiratiebron prikkelen.

Nieuwsbron archief

In het archief kun je de vorige edities
van de Nieuwsbron bekijken.

nieuwsbrief vb

 

 

 

 

 

 

Naar het archief

De Welldaad

Meidijk 17
5305 VJ ZUILICHEM
(nabij Zaltbommel) 
06 - 4831 6746

info@dewelldaad.nl

 

facebook 3 322 linkedin 3 32twitter 3 32

 

 

 

 

 

 

 


Privacy verklaring