• Welldadige dagen
  • Welldadige dagen

    Dagen waarin je wordt uitgenodigd te vertragen en contact te maken met je innerlijke bron, zodat je opgeladen weer naar huis gaat.

Regelmatig organiseert de Welldaad bijzondere dagen. Dagen waarin je wordt uitgenodigd contact te maken met je innerlijke bron.

De volgende evenementen staan op het programma:

Liefdevolle omhulling, workshop

Waar verlang jij wezenlijk naar?

Welke draak heb jij te temmen

om daar te komen?

Twee vragen waar je tijdens deze workshop van 1,5 uur antwoord op krijgt.

47669450341 4520f221ff o Klein

 
Tijdens de workshop laat ik je zien hoe je zelf regie over je leven kan nemen. Ik maak daarbij gebruik van voorbeelden uit mijn boek, Liefdevolle omhulling. Op de vooravond van mijn vijftigste verjaardag, nu twee jaar geleden, neem ik een rigoureus besluit. Ik kies ervoor een kleine dood te sterven om dansend en vol passie mijn vrouwelijkheid te leven. In het boek neem ik je mee in het jaar waarin ik een maagverkleining onderga. Ik laat je zien dat afvallen slechts een middel is om een groter doel te bereiken.

Al snel na mijn besluit me te laten opereren, voelde ik een innerlijke noodzaak mijn verhaal te delen. Iedere keer als er in de (sociale) media een discussie was over medische ingrepen bij overgewicht groeide deze noodzaak. Ik wilde het uitschreeuwen: jullie slaan een essentieel deel in het verhaal over! Het gaat niet alleen om gezonde voeding en meer bewegen, het gaat niet alleen om leefstijlveranderingen. De nadruk ligt te veel op gedragsveranderingen. Ik mis de zingeving. Zingeving geeft antwoord op vragen als: waarom ben ik hier op aarde? Wat is mijn bijdrage aan het grote geheel? Wat ligt ervoor om het helemaal te leven? En vooral op de allerbelangrijkste vraag: waar verlang ik naar, wat wil ik WEL?

Deze workshop is geschikt voor iedereen (groot/klein, dik/dun, met/zonder eetproblemen) die de regie over hun leven willen nemen.

Kosten € 25,-

Data in het voorjaar van 2021 en zullen in januari 2021 bekend worden gemaakt

Bron van Eigenwijsheid, je talent

We zijn hier op aarde met een bepaald doel. Niet zo zeer voor ons zelf als wel voor de ander, dienend aan het grote geheel. Ons talent is uniek en onderscheidt ons van alle anderen. We zetten ons talent in zonder dat we er erg in hebben. Daarbij maken we gebruik van onze bron van EigenWijsheid. Tijdens deze workshop word jij je bewust van jouw bron van EigenWijsheid, zodat je deze gericht in kan zetten in het dagelijks leven.
Kosten € 45,- contant te betalen voorafgaand aan de workshop.

Data in het voorjaar van 2021 en zullen in januari 2021 bekend worden gemaakt


Te gast op de Welldaad Shape Shift Today zaterdag 24 oktober

Shapeshift.today faciliteert Aarde Opstellingen om te inspireren tot 'een nieuw verhaal'. Voor ieder die zich realiseert dat wij onze eigen werkelijkheid creëeren, als individu en collectief.

In de Aarde Opstellingen bekijken we hoe een vruchtbare samenwerking tussen de Mens en de Aarde eruit kan zien, vanuit een systemisch perspectief. We bekijken boven- en onderstroom, stemmen af op innerlijke waarheden en het praktisch vormgeven hiervan. Je kunt deelnemen als representant. Hoewel we werken met een collectief thema is er in jouw eigen proces ruimte voor jouw eigen vraag/intentie.

Als jij, op wat voor manier dan ook, geïnteresseerd bent in jouw plek ten opzichte van de aarde: wees welkom!

THEMA

In deze Aarde Opstelling werken we met het subthema 'Man-Vrouw'. Dit is een vervolg op wat zich in eerdere Aarde Opstellingen heeft laten zien en in deze opstelling werken we dit thema verder uit. Hoe de opstelling er precies uit gaat zien wordt duidelijk in de aanloop ernaartoe. De vorm ontstaat uit een wisselwerking tussen het draagvlak van de groep en Jolijn's afstemming hierop. Relevante thema's zijn bijvoorbeeld: 

  • je plek innemen / in je kracht staan, als Mens op Aarde
  • wederkerige dienstbaarheid van mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten (in jezelf)
  • de flow van inspiratie en creatie (mbt jouw 'aardse' projecten)

Je kunt aan de opstelling deelnemen als representant.

VOOR WIE

Het is fijn als je ervaring hebt met opstellingen, maar dit is geen must. Een nieuwsgierige, open houding is voldoende om deel te nemen. Tegelijkertijd geldt: hoe meer jij al bewust en/of praktisch bezig bent met dit thema, hoe diepgaander/concreter de inzichten voor jou kunnen zijn. Na je aanmelding zal ik je vragen om iets meer over jezelf en je motivatie voor deelname te vertellen. Zo krijg ik feeling met de groep en kan het gemeenschappelijk draagvlak zich ontwikkelen.

WAAR

De opstelling vindt plaats BUITEN bij De Welldaad, in een pagode-tent, met ruimte voor 15 - 25 personen.

WANNEER

zaterdag 24 oktober, van 13.00 - 17.00 uur 

(We zijn klaar om je te ontvangen vanaf 12.30. De opstelling begint stipt om 13.00)

KOSTEN

De opstelling is op donatie-basis.

 

 

 

Opgeven kan via het contactformulier

 BOEK Liefdevolle omhulling

BOEK
Liefdevolle omhulling

 Hoe een maagverkleining mij hielp vol passie door het leven te dansen.
 WEBWINKEL De Verwenbron

WEBWINKEL
De Verwenbron

Edelstenen sieraden en geschenken met een vleugje magie van Margje, puur genieten...
RETRAITE  Tot rust komen

RETRAITE
Tot rust komen

We helpen je graag bij het samenstellen van jouw programma voor een bijzondere tijd...

Nieuwsbron

Elk seizoen geef ik een nieuwsbron uit. Met deze nieuwsbrieven wil ik jouw inspiratiebron prikkelen.

Nieuwsbron archief

In het archief kun je de vorige edities
van de Nieuwsbron bekijken.

nieuwsbrief vb

 

 

 

 

 

 

Naar het archief

De Welldaad

Meidijk 17
5305 VJ ZUILICHEM
(nabij Zaltbommel) 
06 - 4831 6746

info@dewelldaad.nl

 

facebook 3 322 linkedin 3 32twitter 3 32

 

 

 

 

 

 

 


Privacy verklaring