• Welldadige dagen
  • Welldadige dagen

    Dagen waarin je wordt uitgenodigd te vertragen en contact te maken met je innerlijke bron, zodat je opgeladen weer naar huis gaat.

Regelmatig organiseert de Welldaad bijzondere dagen. Dagen waarin je wordt uitgenodigd contact te maken met je innerlijke bron.

De volgende evenementen staan op het programma:

Liefdevolle omhulling, workshop

Waar verlang jij wezenlijk naar?

Welke draak heb jij te temmen

om daar te komen?

Twee vragen waar je tijdens deze workshop van 1,5 uur antwoord op krijgt.

47669450341 4520f221ff o Klein

 
Tijdens de workshop laat ik je zien hoe je zelf regie over je leven kan nemen. Ik maak daarbij gebruik van voorbeelden uit mijn boek, Liefdevolle omhulling. Op de vooravond van mijn vijftigste verjaardag, nu twee jaar geleden, neem ik een rigoureus besluit. Ik kies ervoor een kleine dood te sterven om dansend en vol passie mijn vrouwelijkheid te leven. In het boek neem ik je mee in het jaar waarin ik een maagverkleining onderga. Ik laat je zien dat afvallen slechts een middel is om een groter doel te bereiken.

Al snel na mijn besluit me te laten opereren, voelde ik een innerlijke noodzaak mijn verhaal te delen. Iedere keer als er in de (sociale) media een discussie was over medische ingrepen bij overgewicht groeide deze noodzaak. Ik wilde het uitschreeuwen: jullie slaan een essentieel deel in het verhaal over! Het gaat niet alleen om gezonde voeding en meer bewegen, het gaat niet alleen om leefstijlveranderingen. De nadruk ligt te veel op gedragsveranderingen. Ik mis de zingeving. Zingeving geeft antwoord op vragen als: waarom ben ik hier op aarde? Wat is mijn bijdrage aan het grote geheel? Wat ligt ervoor om het helemaal te leven? En vooral op de allerbelangrijkste vraag: waar verlang ik naar, wat wil ik WEL?

Deze workshop is geschikt voor iedereen (groot/klein, dik/dun, met/zonder eetproblemen) die de regie over hun leven willen nemen.

Kosten € 25,-

Data in het voorjaar van 2021 zodra we weer bij elkaar mogen komen

Bron van Eigenwijsheid, je talent

We zijn hier op aarde met een bepaald doel. Niet zo zeer voor ons zelf als wel voor de ander, dienend aan het grote geheel. Ons talent is uniek en onderscheidt ons van alle anderen. We zetten ons talent in zonder dat we er erg in hebben. Daarbij maken we gebruik van onze bron van EigenWijsheid. Tijdens deze workshop word jij je bewust van jouw bron van EigenWijsheid, zodat je deze gericht in kan zetten in het dagelijks leven.
Kosten € 45,- contant te betalen voorafgaand aan de workshop.

Data in het voorjaar van 2021 zodra we weer bij elkaar mogen komen

 

 

Opgeven kan via het contactformulier

Nieuwsbron

Elk seizoen geef ik een nieuwsbron uit. Met deze nieuwsbrieven wil ik jouw inspiratiebron prikkelen.

Nieuwsbron archief

In het archief kun je de vorige edities
van de Nieuwsbron bekijken.

nieuwsbrief vb

 

 

 

 

 

 

Naar het archief

De Welldaad

Meidijk 17
5305 VJ ZUILICHEM
(nabij Zaltbommel) 
06 - 4831 6746

info@dewelldaad.nl

 Facebook 34   LinkedIn 34   Instagram 341

 

 

 

 

 

 

 

 


Privacy verklaring