• Theetuin
  • Theetuin

    "Uitademen onder het genot van een kopje thee en (h)eerlijke taart"

Op zonnige dagen is de theetuin in september open met vele extraatjes. Zoals een after sale Verwenbron en gratis saxofoonlessen voor jong en oud. We zijn open op 2, 8, 9, 22, 23, 29 en 30 sept bij droog weer.

Zondag 30 september sluiten we de theetuin af met een magisch concert van Pernilla. Laat je meenemen in de magische wereld die Pernilla creeert, met haar stem en haar viool. Ik hoorde haar op Lorelei en was verkocht. Nu komt ze naar de theetuin, het concert start om 14.30 uur, maar de tuin is als vanaf 10.00 uur open.Pernilla Kannapinn is a musician and a traveller. She is a dreamer, a soul sister, a human. She is an artist and a composer, a learner and a teacher, a finder yet a seeker, a singer and a violinist. She is a story teller. About the endless wonders of what we call our world and beyond it. Deze middag presenteert zij haar nieuwe album: The south of Inski Pinski... en neemt ze jou mee in haar Regenwurm Retter Release tour vol magie. Laat ajb weten dat je komt door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.  Bij slecht weer is het concert binnen.
En natuurlijk krijg je er thee en taart bij!
Ticket: € 17,50 p.p.
En wil je alvast een voorproefje van haar muziek : https://www.youtube.com/watch?v=2GNy2rFC7Ew
en de titelsong: https://pernilla.bandcamp.com/track/regenwurm-retter

 

Elk kopje thee
staat voor een denkbeeldige reis

Catherine Douzel

Er zijn vele zitjes waar je in alle rust kan genieten van wat de De Welldaad te bieden heeft. Op de menukaart staan kruidentheeën (uit de tuin), koffie, zelf gebakken biologische taarten en biologische vruchtensappen (op termijn uit eigen tuin). Er is ook de mogelijkheid voor een hightea indien je deze van tevoren reserveert.

Op dagen dat de tuin open is, kun je ook inkopen doen bij de Verwenbron, een winkel met door mij ontworpen edelstenen sieraden. Je kunt ook een kijkje nemen bij de wilgenhut, de boomgaard, de kas, de pipowagen die dienst doet als retraite plek en Bed & Breakfast. Er is informatie te krijgen over duurzaamheid: energiebesparing, LED verlichting, zonnepanelen, elektrisch vervoer (o.a. auto), verwarming.

 

De Meidijk is gelegen aan de Dwaalroutes, het Pelgrimspad (van Gorinchem naar Nederhemert) en aan LF 7 (Lange afstandsfietspad).

 

 in 't zonnetje Liefdevolle omhulling

in 't zonnetje
Liefdevolle omhulling

In het voorjaar van 2019 komt mijn boek "Liefdevolle omhulling" uit. Een boek waarin...
 webwinkel De Verwenbron

webwinkel
De Verwenbron

De Verwenbron is een webwinkel op Facebook waar welldadige geschenken verkocht worden....
 jezelf zijn Retraite

jezelf zijn
Retraite

"Ik ben bij Margje en Jan Maarten terecht gekomen op een moment in mijn leven dat...

Nieuwsbron

Elk seizoen geef ik een nieuwsbron uit. Met deze nieuwsbrieven wil ik jouw inspiratiebron prikkelen.

Nieuwsbron archief

In het archief kun je de vorige edities
van de Nieuwsbron bekijken.

nieuwsbrief vb

 

 

 

 

 

 

Naar het archief

De Welldaad

Meidijk 17
5305 VJ ZUILICHEM
(nabij Zaltbommel) 
06 - 4831 6746

info@dewelldaad.nl

 

facebook 3 322 linkedin 3 32twitter 3 32