• Wie zijn wij

Margje Beekenkamp

Mijn kracht ligt in het anderen terug te brengen naar hun wezenlijke pad. Ik spreek mensen aan op hun oorspronkelijke bron. Ik bied mensen een veilige omgeving waarin de ander kan groeien om na enige tijd, terug in zijn/haar innerlijke kracht, zelfstandig verder te gaan. Wezenlijk contact maken is voor mij het vertrekpunt van iedere relatie. Margje: “Ieder mens heeft eigen wijsheid, om dat bij de ander bewust te maken zodat hij/zij vandaar uit zijn eigen pad kan bewandelen, is het mooiste wat er is! ”

Ik (1967) studeerde orthopedagogiek in Leiden. Vervolgens ben ik 12 jaar als manager actief geweestDSC 7149 Klein in zowel profit als non profit organisaties. Veranderingsprocessen hebben als een rode draad door mijn carrière gelopen.

Vanaf 2003 heb ik mij op het spirituele vlak ontwikkeld onder andere door de healing en reading opleiding bij het CICO te Utrecht. Daarnaast ben ik opgeleid tot professioneel veranderdeskundige aan de Pulsar Academie en tot organisatie/familie opsteller via Buro Iksa.

Sinds 2007 werk ik als zelfstandig coach, trainer en adviseur vanuit mijn bedrijf de Welldaad. Bovendien heb ik een atelier, deVerwenbron waar ik edestenen sieraden maak en ontwerp.

Op de vooravond van mijn vijftigste verjaardag (2017) neem ik een rigoureus besluit. Ik kies ervoor een kleine dood te sterven om dansend en vol passie mijn vrouwelijkheid te leven. Over het  proces van de maagverkleining heb ik een boek geschreven: Liefdevolle Omhulling. Ik laat je zien dat afvallen slechts een middel is om een groter doel te bereiken. Het boek voegt het belang van zingeving toe aan de huidige discussie over begeleiding bij overgewicht. Begeleiding bij overgewicht is sindsdien één van mijn speerpunten.

 

 

 

 

 

 

 BOEK Liefdevolle omhulling

BOEK
Liefdevolle omhulling

 Hoe een maagverkleining mij hielp vol passie door het leven te dansen.
 WEBWINKEL De Verwenbron

WEBWINKEL
De Verwenbron

Edelstenen sieraden en geschenken met een vleugje magie van Margje, puur genieten...
RETRAITE  Tot rust komen

RETRAITE
Tot rust komen

We helpen je graag bij het samenstellen van jouw programma voor een bijzondere tijd...

Nieuwsbron

Elk seizoen geef ik een nieuwsbron uit. Met deze nieuwsbrieven wil ik jouw inspiratiebron prikkelen.

Nieuwsbron archief

In het archief kun je de vorige edities
van de Nieuwsbron bekijken.

nieuwsbrief vb

 

 

 

 

 

 

Naar het archief

De Welldaad

Meidijk 17
5305 VJ ZUILICHEM
(nabij Zaltbommel) 
06 - 4831 6746

info@dewelldaad.nl

 

facebook 3 322 linkedin 3 32twitter 3 32

 

 

 

 

 

 

 


Privacy verklaring