• Wie zijn wij

De Welldaad, klooster io verenigt de rust van een klooster met de warmte en levendigheid van een herberg. Een plaats waar ieder welkom is om te ontspannen en in de luwte tot zichzelf te komen. Waar zorgen losgelaten kunnen worden en vitaliteit groeit.

Vanuit een geïntegreerde visie worden gasten in hun grootsheid gezien. De mentale, fysieke, emotionele en spirituele lagen komen allen aan bod en worden in balans gebracht. Dit herijken van jezelf vraagt stilvallen, je durven verlaten op het niet weten (of het niet weten hoe te verdragen) en luisteren naar wat er is. Je ervaart wat je natuurlijke ritme is. Dit stilvallen brengt nieuwe inspiratie en de (her)ontdekking van jouw kracht om je leven op jouw eigen wijze vorm te geven.

De io, achter klooster staat niet alleen voor "in oprichting" maar ook voor "in ontwikkeling". Het geeft de ruimte tot groei, tot spelen, tot leren en tot ontdekken.

Wij geloven dat ieder mens kan leven vanuit eigen kracht. Dat op deze wijze leven een weldaad is voor de mens en de wereld om hem heen. Het klimaat en de programma's van de Welldaad versterken de gast in vertrouwen in hun eigen kracht en versterken hun natuurlijke ritme.

Het kan zijn dat je tijd en ruimte wilt maken voor een pitstop. Dat je het gevoel hebt jezelf voorbij te rennen in een vaak hectisch en veeleisend leven. Of dat je vastloopt in je werk of relaties. Een kloosterdag om te reflecteren op een belangrijke beslissing. Een retraite om stil te staan op een kruispunt in je leven en je eigen weg te bepalen. Een verblijf om op te laden na een intensieve periode in je leven, bijvoorbeeld bij een scheiding of als je een groot verlies een plek wil geven. Een langer traject bij een burn out, om te herstellen en een nieuwe koers in werk en leven in te zetten.

Een verblijf is altijd afgestemd op de specifieke behoefte van een gast, en kan varieren in duur en intensiteit. Naast individueel aanbod is er de mogelijkheid deel te nemen aan programma's die inzicht en eigenheid ondersteunen. Een voorbeeld is Leven met een leervraag, een Coach Intensive, een Talentworkshop.

De Welldaad werkt voor individuele gasten, bedrijven en organisaties

 BOEK Liefdevolle omhulling

BOEK
Liefdevolle omhulling

In het voorjaar van 2019 komt mijn boek "Liefdevolle omhulling" uit. Een boek waarin...
 WEBWINKEL De Verwenbron

WEBWINKEL
De Verwenbron

De Verwenbron is een webwinkel op Facebook waar welldadige geschenken verkocht worden....
RETRAITE  jezelf zijn

RETRAITE
jezelf zijn

"Ik ben bij Margje en Jan Maarten terecht gekomen op een moment in mijn leven dat...

Nieuwsbron

Elk seizoen geef ik een nieuwsbron uit. Met deze nieuwsbrieven wil ik jouw inspiratiebron prikkelen.

Nieuwsbron archief

In het archief kun je de vorige edities
van de Nieuwsbron bekijken.

nieuwsbrief vb

 

 

 

 

 

 

Naar het archief

De Welldaad

Meidijk 17
5305 VJ ZUILICHEM
(nabij Zaltbommel) 
06 - 4831 6746

info@dewelldaad.nl

 

facebook 3 322 linkedin 3 32twitter 3 32

 

 

 

 

 

 

 


Privacy verklaring