• Visie
  • Visie

    "Als jij jouw plek in het grote geheel inneemt ontvouwt zich de Flower of Life voor je"

Het doel van de Flower of Life Academy is mensen in contact te brengen met het unieke talent waarmee zij geboren zijn en het vrij maken van de weg om dit talent vorm te geven, tot bloei te laten komen en dienstbaar aan het grote geheel de wereld in te brengen. Hiermee neem jij jouw plek in in het grote geheel. De flower of life ontstaat door het innemen van ieders plek.

Visie


Ieder mens wordt geboren met een talent. Een manier van zijn en doen die, net als onze vingerafdruk, uniek is. Een bijzondere kwaliteit die voor ons zelf zo vanzelfsprekend is, dat we hem vaak niet als zodanig herkennen en ons ook niet kunnen voorstellen dat andere deze kwaliteit niet hebben. Een gave waarmee we het grote geheel als geen ander kunnen dienen. En die ons voor de opgave stelt om anders dan anderen te zijn en te doen.

"There is no passion to be found playing small - in settling for a life that is less than the one you are capable of living.
Nelson Mandela


Je talent krijg je mee bij je geboorte, het is er al, je hoeft er niets voor te doen. De omgeving waarin we opgroeien en de ontwikkelingen die we doormaken in ons leven dragen bij aan hoe je er vervolgens vorm aan geeft. Door een samenloop van omstandigheden kun je het contact met dat unieke talent verloren zijn, onvrij om je talent te leven of er nog niet aan toegekomen zijn om je talent vorm te geven en tot bloei te laten komen. Bijvoorbeeld door een nog onverwerkte traumatisch levenservaring, door een onbewuste verstrikking met een lid van je familie van herkomst, doordat je talent nogal afwijkt van wat in onze cultuur voor een man of vrouw gebruikelijk is, doordat je tot nu toe in beslag genomen werd door verantwoordelijkheden of verplichtingen jegens je kinderen, partner en/of ouders of door de beperkende overtuiging dat het onmogelijk is om met jouw talent voldoende inkomen te verdienen om in je levensonderhoud te kunnen voorzien.

"There is a crack in everything, that's how the light gets in."
Leonard Cohen


In onze visie ben je nooit te oud of te jong om je talent te ont-dekken, vrij te maken, vorm te geven tot bloei te laten komen en dienstbaar aan het grote geheel de wereld in te brengen. Uit eigen ervaring weten we dat dit een leven lang mogelijk is. Die ervaring vormt het fundament voor de Flower of Life Academy.


 in 't zonnetje Flower of Life jaartraining

in 't zonnetje
Flower of Life jaartraining

Vanaf januari 2017 start de jaartraining, waarin je jouw unieke talent en bijdrage...
 webwinkel De Verwenbron

webwinkel
De Verwenbron

De Verwenbron is een webwinkel op Facebook waar welldadige geschenken verkocht worden....
 jezelf zijn Retraite

jezelf zijn
Retraite

"Ik ben bij Margje en Jan Maarten terecht gekomen op een moment in mijn leven dat...

Nieuwsbron

Elk seizoen geef ik een nieuwsbron uit. Met deze nieuwsbrieven wil ik jouw inspiratiebron prikkelen.

Nieuwsbron archief

In het archief kun je de vorige edities
van de Nieuwsbron bekijken.

nieuwsbrief vb

 

 

 

 

 

 

Naar het archief

De Welldaad

Meidijk 17
5305 VJ ZUILICHEM
(nabij Zaltbommel) 
06 - 4831 6746

info@dewelldaad.nl

 

facebook 3 322 linkedin 3 32twitter 3 32