• Kennismaking
  • Kennismaking

    "Ontdek je innerlijk kind, je innerlijke man én je innerlijk vrouw"

Dit is een dag waarop je kunt kennis maken met de kracht van het Vesica Pisces-symbool. De Vesica Pisces is een geometrisch figuur bestaande uit 2 elkaar deels overlappende cirkels die samen het mannelijke en vrouwelijke in ieder van ons vertegenwoordigen, waarbij het overlappende deel voor het scheppende deel in ons staat. Het Vesica Pisces symbool creëert een pad tussen de spirituele (hemel/ manlijke) en de materiele (aarde/ vrouwelijke) werelden. Tevens is de Vesica Pisces het beginstadium zijn van de Flower of Life.

Via een beweging door de Vesica Piscis kun je ervaren hoe het is om in contact te zijn met je innerlijk kind, je innerlijke man, je innerlijke vrouw en alledrie tegelijk. Het is een krachtig ritueel, waarin je de verbinding met en de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke in jezelf kunt onderzoeken. Hiermee zet je een eerste stap op weg om je talent vrij de wereld in te brengen. Deze weg kun je  eventueel vervolgen in de jaartraining.

De dag is een op zichzelf staande workshop waarmee je inzicht krijgt in de verhouding tussen je innerlijke kind, je innerlijke man, je innerlijke vrouw, je creatie en je manifestatie kracht.

Data en tijden

  • zaterdag 25 november en zondag 7 januari

De introductie-workshop begint om 13.30 uur en duurt tot ca. 17.00 uur. Vanaf 13.00 uur staat er koffie en thee klaar en ben je welkom in de ruimte.

Kosten Er zijn geen kosten verbonden aan deze introductie

Nieuwsbron

Elk seizoen geef ik een nieuwsbron uit. Met deze nieuwsbrieven wil ik jouw inspiratiebron prikkelen.

Nieuwsbron archief

In het archief kun je de vorige edities
van de Nieuwsbron bekijken.

nieuwsbrief vb

 

 

 

 

 

 

Naar het archief

De Welldaad

Meidijk 17
5305 VJ ZUILICHEM
(nabij Zaltbommel) 
06 - 4831 6746

info@dewelldaad.nl

 

facebook 3 322 linkedin 3 32twitter 3 32