• Liefdevolle omhulling
 • Boek bestellen

  Het boek is te koop voor € 24,95 exclusief verzendkosten (€ 4,95 per bestelling).

  Ik stuur het gesigneerd met liefde naar je toe, maar je kan het boek ook op de Welldaad ophalen. Je kan dan tevens genieten van de theetuin en krijgt van mij het eerste kopje thee. Ja, ik ontvang graag het boek "Liefdevolle omhulling" op onderstaand adres:

   

  Vul hier uw naam in.
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Invalid email address.
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

 • Inhoud
  Op de vooravond van mijn vijftigste verjaardag neem ik een rigoureus besluit. Ik kies ervoor een kleine dood te sterven om dansend en vol passie mijn vrouwelijkheid te leven. In het boek Liefdevolle omhulling neem ik je mee in het jaar waarin ik een maagverkleining onderga. Ik laat je zien dat afvallen slechts een middel is om een groter doel te bereiken.

  Al snel na mijn besluit me te laten opereren, voelde ik een innerlijke noodzaak mijn verhaal te delen. Iedere keer als er in de (sociale) media een discussie was over medische ingrepen bij overgewicht groeide deze noodzaak. Ik wilde het uitschreeuwen: jullie slaan een essentieel deel in het verhaal over! Het gaat niet alleen om gezonde voeding en meer bewegen, het gaat niet alleen om leefstijlveranderingen. De nadruk ligt te veel op gedragsveranderingen. Ik mis de zingeving. Zingeving geeft antwoord op vragen als: waarom ben ik hier op aarde? Wat is mijn bijdrage aan het grote geheel? Wat ligt ervoor om het helemaal te leven? En vooral op de allerbelangrijkste vraag: waar verlang ik naar, wat wil ik WEL?

  Jouw verhaal zo prachtig en puur geschreven, het laat me niet meer los. Ongelooflijk veel herkenning, maar ook antwoorden op vragen die voor mijzelf nog niet beantwoord waren.

  Rian

  Liefdevolle omhulling is een mooie balans tussen het aardse en het goddelijke, het praktische en het spirituele. Het slaat een brug tussen de reguliere en de holistische gezondheidszorg. Het interactieve boek is een rijke inspiratiebron en bevat aan het eind van ieder hoofdstuk praktische oefeningen en meditaties. De visie en oefeningen die ik in mijn boek beschrijf zijn een mix voortkomend uit verschillende opleidingen. Naast mijn studie orthopedagogiek aan de RU Leiden, zijn de opleiding tot healer en reader bij het CICO en de kennis van de Pulsar Academie, waarin ik tranformatieprocessen leerde begeleiden, de belangrijkste.

   

 • Inkijkexemplaar
  Cover

  Cover

  Pagina 5

  Pagina 5

  Pagina 6

  Pagina 6

  Pagina 8

  Pagina 8

  Pagina 9

  Pagina 9

  Day after

  Day after

  Achterflap

  Achterflap

 • Meditaties uit het boek

  In het boek staan oefeningen en middels de QR-codes aan het eind van ieder hoofdstuk, krijg je toegang tot geluidsfragmenten van diverse visualisaties en meditaties.

  Een QR-code is een soort streepjescode die je kunt scannen met je smartphone of tablet. Als je de QR-code scant kom je op de website waar de code naar verwijst. Eigenlijk als een soort link. QR staat voor Quick Response. Je hebt hiervoor een (gratis) app nodig, die je eerst dient te installeren. Er zijn heel veel gratis apps en programma's om QR-codes te scannen en te decoderen.

  Bijvoorbeeld

  • Qrafter (gratis beschikbaar voor iPhone/iPad)
  • Quickmark QR Code Reader (gratis beschikbaar voor iPhone/iPad, Android, Windows Phone)

  Hoe gaat het in zijn werk
  Via je smartphone of tablet start je de app. Richt vervolgens de camera op de QR-code en scan de code door op de camera-knop te drukken. Probeer je smartphone goed stil te houden en pas te drukken als de QR-code goed zichtbaar is (de camera moet scherpstellen op de QR-code). Nu verschijnt de link waar de QR-code naar verwijst in je scherm. LiefdevolleOmhulling QR GrondingKlik op je link om er direct naartoe te gaan.

  Om je te laten zien hoe het werkt, krijg je nu al een eerste meditatie van mij. Het is een grondings oefening, waarmee je aankomt in je lichaam en steviger de dag kan vervolgen. Succes!
 • Lezingen

  In een presentatie van 30, 60 of 90 minuten vertel ik op een interactieve manier over een Liefdevolle omhulling. Aan de hand van anekdotes uit het boek vertel ik mijn visie op overgewicht. Laat ik zien dat afvallen slechts een middel is om een hoger doel te bereiken.

  Ik neem het publiek mee naar hun hartsverlangen, ook voor hen die geen overgewicht hebben. Waar verlang je wezenlijk naar? is immers een universele vraag!

  Je kunt contact met me opnemen en dan bespreken we samen de mogelijkheden.


  Dat waar naar jij verlangt, verlangt ook naar jou.

  Rumi

 • Begeleiding

  Heb je het verlangen om vrij te bewegen en te leven? Wil je lekker in je vel te zitten? Is gewicht verliezen geen doel maar een middel?

  In een individueel traject leer je jouw hartsverlangen vorm te geven.
  De benadering is holistisch en gericht op het vergroten van je bewustzijn.
  Je leert je valkuilen herkennen, alsmede je talent en kwaliteiten in te zetten om trouw te zijn aan wie jij wezenlijk bent.Marrakesh januari 2017

Marrakesh januari 2017

Hurghada januari 2018

Hurghada januari 2018

 Coaching Samen met jou!

Coaching
Samen met jou!

Het individueel coachingstraject helpt je om met passie je levenspad te vervolgen.

Gericht op het ondersteunen en stimuleren van je persoonlijke en/of werkzame leven.

MEER INFO

 Boek Liefdevolle omhulling

Boek
Liefdevolle omhulling

Liefdevolle omhulling slaat een brug tussen de reguliere en de holistische gezondheidszorg.

En laat zien dat afvallen slechts een middel is om een hoger doel te bereiken.

BESTEL BOEK

Workshops Creatief aan de slag

Workshops
Creatief aan de slag

De Welldaad verzorgt diverse workshops waarin het werken met (edel)stenen centraal staat.

Leer de zachtheid van edelstenen herkennen en kom een (mid)dag puur genieten.

WORKSHOPS

BegeleidingBij overgewicht

Begeleiding
Bij overgewicht

In een individueel traject leer je jouw hartsverlangen vorm te geven.

De benadering is holistisch. Je leert je valkuilen herkennen, alsmede je talent en kwaliteiten in te zetten om trouw te zijn aan wie jij wezenlijk bent.

MEER INFORMATIE

Nieuwsbron

Elk seizoen geef ik een nieuwsbron uit. Met deze nieuwsbrieven wil ik jouw inspiratiebron prikkelen.

Nieuwsbron archief

In het archief kun je de vorige edities
van de Nieuwsbron bekijken.

nieuwsbrief vb

 

 

 

 

 

 

Naar het archief

De Welldaad

Meidijk 17
5305 VJ ZUILICHEM
(nabij Zaltbommel) 
06 - 4831 6746

info@dewelldaad.nl

 Facebook 34   LinkedIn 34   Instagram 341

 

 

 

 

 

 

 

 


Privacy verklaring