• Flower of life

De Flower of Life jaartraining biedt een vruchtbare bodem om je talent te ontdekken, vorm te geven en ten dienste van het grote geheel tot volle bloei te laten komen. De training bestaat uit vijf blokken van twee dagen en volgt de beweging van de Vesica Pisces. Deze geometrische figuur bestaat uit twee deels overlappende cirkels, die samen het mannelijke en vrouwelijke in ieder van ons vertegenwoordigen. Het overlappende deel staat voor het scheppende in ons. Je leert vorm te geven aan jouw bestemming. De Vesica Pisces is het begin stadium van de Flower of Life.

Wie zijn bestemming kent, vindt de weg.

Lao Tze

Lokatie: De jaartraining vindt plaats op De Welldaad te Zuilichem.

Werktijden: Zaterdag en zondag van 10.00-17.00 uur

Data:  de data voor 2021 worden in het najaar bekend gemaakt

Investering: Voor particulieren en ZZP'ers € 1750,- incl 21% BTW en voor instellingen en bedrijven € 2350,- excl BTW. Voor koffie/thee en versnaperingen wordt gezorgd. Gezamenlijk verzorgen we de lunch door ieder wat mee te nemen in de vorm van een potluck. Betalen in termijnen is bespreekbaar.

Behoefte aan meer informatie: Wil je eerst meer informatie of nader kennis maken? Meld je dan aan voor een introductie workshop woensdag 15 mei, zaterdag 15 juni en zaterdag 7 september 10.00-17.00 uur of voor een individueel kennismakingsgesprek.

Opgeven kan via het contactformulier

Nieuwsbron

Elk seizoen geef ik een nieuwsbron uit. Met deze nieuwsbrieven wil ik jouw inspiratiebron prikkelen.

Nieuwsbron archief

In het archief kun je de vorige edities
van de Nieuwsbron bekijken.

nieuwsbrief vb

 

 

 

 

 

 

Naar het archief

De Welldaad

Meidijk 17
5305 VJ ZUILICHEM
(nabij Zaltbommel) 
06 - 4831 6746

info@dewelldaad.nl

 

facebook 3 322 linkedin 3 32twitter 3 32

 

 

 

 

 

 

 


Privacy verklaring