• 13 Heilige Nachten

13 Heilige Nachten

De periode tussen 21 december en 6 januari is een bijzondere tijd. 21 December komt de zon op zijn laagste punt, en beleven we de kortste dag en de langste nacht van het jaar. De natuur heeft haar energie helemaal in zichzelf teruggetrokken. Drie dagen blijft de zon op dit laagste punt staan, daarna op 24 december begint hij weer te klimmen en gaan de dagen lengen. Dit is het begin punt van de 13 Heilige nachten.
 
Deze overgangstijd is magisch en heeft invloed op de rest van het jaar. We zijn in deze dagen meer verbonden met de kosmos dan in de rest van het jaar. Ieder van de 13 nachten brengt een boodschap mee (in een droom, beeld, gevoel, gedachte) die van toepassing is op elk van de 12 maanden die voor ons liggen. De laatste heilige nacht biedt ons het leerthema voor het komende jaar aan.

Op zaterdag 19 december ben je welkom om gezamenlijk je voor te bereiden op de 13 Heilige Nachten. Het wordt een dag van tot stilstand komen in jezelf, zodat je het jaar 2020 kan afsluiten en vanuit leegte mag beginnen aan een nieuw jaar.

Op zaterdag 9 januari starten we gezamenlijk de inzet van het Jaarthema, wat de leidraad is voor 2021.

Op zaterdag 27 november oogsten we het jaar, waarna er voldoende tijd is om tot rust te komen voor 2022

Mocht je gedurende het jaar vast lopen en niet zo goed weten hoe je de informatie uit de Heilige Nachten kan toepassen (ook als je niet aan de jaartraining deelneemt), kun je contact met me opnemen. Ik help je in een individueel gesprek, weer op weg.

Data 19 december, 9 januari, 27 november

Lokatie De Welldaad te Zuilichem.
Tijden 9.30 uur inloop start 10.00 - 16.00 uur
Kosten € 85 voor een losse dag, € 225,- als je alle 3 de dagen komt. Voor koffie/thee en versnaperingen wordt gezorgd. Gezamenlijk verzorgen we op de de lunch door ieder wat mee te nemen in de vorm van een potluck.

 Opgeven kan via het contactformulier

Ervaringen:

De jaartraining is een bijzonder traject voor wie behoefte heeft aan meer zelfkennis en zelfontplooiing. Margje is een bijzondere, wijze en liefdevolle vrouw en een geweldige coach. Ze weet een veilige omgeving  te creëren waarin je volledig jezelf mag zijn, om vandaar uit op zoek te gaan naar antwoorden op je huidige levensvragen. Vanuit de heldere opbouw van de pulsarmethode  doorloop je in een aantal maanden zeven ontwikkelingsstappen en vind je antwoorden op de levensvraag waar je op dit moment mee rondloopt.Wat ik elke keer heb mogen ervaren is dat Margje je dicht bij je eigen bron weet te brengen en dat je zo bij de kracht van je eigen intuïtie komt, je gaat verbazen over welke kennis er in je zit als je op je intuïtie leert vertrouwen. De dagen aan de Meidijk zijn emotioneel intensief, maar laten je levensenergie  in nieuwe banen stromen en raken je diep.
Martine ZZP'er

 Blog Hulp bij overgewicht

Blog
Hulp bij overgewicht

Inspirerende teksten om je van binnenuit in beweging te krijgen en te houden. Met volop tips om je essentie daadwerkelijk te leven.

Deze blog is een plezierige aanvulling op mijn boek. 

BEKIJK BLOG

 Boek  Liefdevolle omhulling

Boek
Liefdevolle omhulling

Liefdevolle omhulling slaat een brug tussen de reguliere en de holistische gezondheidszorg.

En laat zien dat afvallen slechts een middel is om een hoger doel te bereiken.

BESTEL BOEK

Oefeningen Thuis aan de slag

Oefeningen
Thuis aan de slag

Elke maand vind je hier een nieuwe oefening. Ze helpen je om jouw hartsverlangen werkelijk te leven.

Laat je verrassen door het effect van de visualisaties, schrijfoefeningen of creatieve opdrachten.

Oefeningen om zelf te doen

BegeleidingBij overgewicht

Begeleiding
Bij overgewicht

In een individueel traject leer je jouw hartsverlangen vorm te geven.

De benadering is holistisch. Je leert je valkuilen herkennen, alsmede je talent en kwaliteiten in te zetten om trouw te zijn aan wie jij wezenlijk bent.

MEER INFORMATIE

Nieuwsbron

Elk seizoen geef ik een nieuwsbron uit. Met deze nieuwsbrieven wil ik jouw inspiratiebron prikkelen.

Nieuwsbron archief

In het archief kun je de vorige edities
van de Nieuwsbron bekijken.

nieuwsbrief vb

 

 

 

 

 

 

Naar het archief

De Welldaad

Meidijk 17
5305 VJ ZUILICHEM
(nabij Zaltbommel) 
06 - 4831 6746

info@dewelldaad.nl

 

facebook 3 322 linkedin 3 32twitter 3 32

 

 

 

 

 

 

 


Privacy verklaring